van Thekeda

Sinds 1999 de toonaangevende kennel in Nederland Van Thekeda privé puppy cursus.

Hoera we hebben een pup in huis , en al vlug slaat de blijdschap en vreugde van de nieuwe aanwinst om in onzekerheid , "doen wij het wel goed" de pup bijt in alles , kan niet alleen zijn, is onzindelijk enz. 

Een nieuwe pup betekent veel werk en het kost een hoop energie om de kleine vlerk goed op te voeden.

De algemene cursussen worden in groepjes gegeven op een honden vereniging of school. Hierbij wordt vaak  weinig aandacht besteed aan de opvoeding en al helemaal niet afgestemd op uw wensen.

Wij weten dat iedere pup en ieder gezin anders is en andere eisen stelt aan een hond. bij ons krijgt u pup geen oefeningen aangeleerd, wel wordt u uitgelegd hoe u in deze of gene situatie moet handelen, en laten wij u zien hoe u moet reageren, de aangeleerde trucjes zoals "zit" en "af" en netjes aan de riem mee lopen enz. komen dan vanzelf.  

U krijgt bij ons privé les, en niet u alleen nee wij betrekken het hele gezin bij de opvoeding en de dagelijkse verzorging van de pup. niet op een vaste training accommodatie maar bij u thuis , in de tijd die u het beste uitkomt. U krijgt geen standaard presentatie maar een presentatie voor u op maat gemaakt naar uw wensen en eisen die wij met u bespreken in een intake gesprek.

In één dag een gedegen basis leggen voor een gehoorzame en sociale hond voor de rest van zijn leven !!

Geen ellelange lesdagen of avonden maar in een dagdeel hulp bieden op de plaats waar de hond leeft, dat is onze aanpak. natuurlijk kunnen daarna nog vragen komen of heeft u een ruggensteuntje nodig , bij ons krijgt u naast onze cursus ook een half jaar kosteloos de mogelijkheid om advies in te winnen via onze helpdesk. 


Wat krijgt u wanneer u kiest voor een puppy cursus bij hondenschool van Thekeda

Wij bespreken vooraf met u wat uw wensen zijn en wat u uw pup wilt leren of juist wilt afleren. Op basis van deze wensen maken wij ons plan van aanpak voor u. en wordt er samen met u een dagdeel gepland wanneer de cursus zal plaatsvinden.

U ontvangt in één dagdeel alle kennis die u nodig heeft om uw pup in de eerste 4-5 maanden te vormen voor de rest van zijn leven. Het is dus niet nodig om een wekenlange puppy cursus te volgen! We behandelen al uw vooraf besproken wensen en gaan uiteraard direct in op alle vragen die er kunnen ontstaan aan de hand van de cursus. Mochten er later nog vragen komen dan is dit geen enkel probleem, bij onze cursus zit namelijk standaard ook een half jaar lang gratis helpdeks! Komen er vragen dan kunt u deze altijd per e-mail stellen en zullen wij u ook per e-mail, of waar nodig telefonisch, te hulp staan..

De kosten voor dit gehele pakket bedraagt € 200,-